Ahad, 26 Mei 2013

Menghabiskan Hari-Hari Terakhir Di UiTM....

Assallammualikum....

Hari ini 27 Mei 2013, jam 1.16pm

Well... seperti pelajar-pelajar semester akhir yang lain, aku dok busy menyiapkan FYP (Final Year Project) dan juga cuba untuk menyiapkan thesis yang sangat-sangat lah melecehkan. Pada tahap ini lah pengetahuan tentang Microsoft Words dan juga Microsoft Excell sangat2 penting. Pada masa ini lah dok menjajau mencari member2 yg tahu pasal nk buat graf dan kira2 guna Excell dan nk setup page untuk Words. HAHA.  kat sini ak nk kongsi sikit gambar2 ak semasa di dalam lab dan juga mesin yg ak harus "Take Over" untuk mengelakkan perampasan daripada student2 lain..kehkehkeh..jahat..jahat..




Lab ni dah macam sebati dengan diri aku...ape tak nyer hari2 dok dalam ni. Start pukul 9 pagi balik pukul 4 pagi. Pergi pagi, balik pon pagi..huhuhu...tapi itu lah, seronok juga sebenar nya..walupon byk lagi assignment2 yg bertimbun menunggu di bilik. Tp ape kan daya, Due date unutk FYP sgat2 lah dekat. tak boleh dah nak rehat-rehat. Walupon kekadang tu terasa teramat penat, namun aku gagahkan jua... Yeaahhh !!..sebab yer ak tahu, benda2 yg macam nilah nanti akan menjadi kenangan masa kita dah tua nanti..gituuuuu......ok, thats all..tq :)

2 ulasan:

Nadology berkata...

perghh.. 4 pagi

Mohd Wira berkata...

yup 4 pagi wei...rabak dah mate..hehehehe..tp semua tu dah jdi kenangan...