Khamis, 1 Julai 2010

BILA TERASA DIRI INI KESUNYIAN.....










ini lah aku...

gambo2 ini agak private cket bg ak...tp ak nak wat satu kelainan kat blog ak....
ak nak tunjukkan diri dan muka ak yang sebebar yer...ak x mau dah menyorok,atau meyelit kat mane2 gambo lagi....sebagai permulaan ini lah ak....

first of all,

ari ni, hari pertama ak tanpa kerja, coz semalam is the last day kat save n save..
ak berhenti sebab ak nak sambung pelajaran ak (praktikal) di jabatan alam sekitar batu pahat pada 5/7/2010 (isnin)...

pengalaman berkerja di s&s tu mmg banyak la...
pertama yer, ak dapat rase penat lelah orang berkerja..
kedua yer, ade la dapat berkenalan dengan beberapa orang baru...
ketiga yer, ak dapat rase bagaimane geram yer bila dapat boss yang agak queen control...

any way.....
aku dah habis keje kat situ...
tp ade satu yang ak kesal....ak x dapat nak berkenalan dengan rapat setiap pekerja kat situ...
entah la....ak rase takut lak nak berkawan.terutamanya dengan pompuan...ish...tah la...ak pon x tau kenapa...malas la nak cerita panjang....
dan lagi satu yg paling ak kesal is ak x dpt nak ambik gambo kenangan gan diorang....coz enset ak x berkamera...adus..sedey..ade gak orang macam ak kat zaman moden ni...



ha....ni satu lagi perangai buruk ak yang kalau boleh ak nak buang....
bila bosan tgk buku,x dak orang yg nak d ajak berbual ak akan buka cyberlink webcam ak dan ak akan rakam gambo sendiri....sometime ak rase ak giler...tp anyway ak normal..tah la susah nak cakap...hanyer orang yg gile macam ak jer faham...

ni la gambo2 trip ak yang ade gambo ak....
benda ni exclusive tau...x dak keluar fb ker friendster ker....tp ade lah beberape yer yang terkeluar...ak cuba keluarkan seberapa banyak gambo yang boleh...
wow....now i fell puas...bila dapat meluahkan....ok lah rase cukuplah untuk ari ni...nanti kalau ade sebarang perkmbangan atau pemgurusan n ade kelapangan ak akan munulis lagi....


2 ulasan:

azelara berkata...

incik right and left hand gaduh
ada split personality erk?
tq wira
u make me smile

Ellara berkata...

incik tangan boleh cakap kat saya kenapa awak takut nak kawan ngan pempuan? It's she eat you? hurm...wira??